تمدید ثبت نام خودرو‌های وارداتی تا روز شنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) واعظ‌زاده، مدیر عامل جدید شرکت پدیده کیست؟ + سوابق گزارشی از وجود سکه‌های تقلبی در بازار مشهد نداریم بورس در کما | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) برادران: مالیات طلا فقط مربوط به اجرت است خراسان رضوی، در صدر میزان بازرسی از واحد‌های صنفی اصناف کشور طلا وارد مسیر نزولی شد (امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لاستیک گران شد + جزئیات نحوه خرید لاستیک دولتی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) امروز از اولین عرضه‌اولیه سال ۱۴۰۳ جا نمانید + زمان ثبت سفارش (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فایل‌های متنوع اجاره در محله جانباز مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیدار استاندار خراسان‌رضوی با یک هیئت سرمایه‌گذاری از کشور عمان | ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه زائران توافق صنف طلا با ثبت آمار معاملات و حمل در سامانه جامع تجارت چرا ثبت اطلاعات طلافروشان در سامانه جامع تجارت الزامی شد؟ حباب سکه به کاهش نرخ دلار واکنش نشان نداد! + جدول (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیاتی از تعطیلی رسمی جمعه و شنبه + فیلم «تعهد ارزی» و «کمبود واگن‌های باری» فصل مشترکِ دغدغه‌های صادرکنندگان خراسان رضوی قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) میزان مالیات پرداختی اصناف در هر سال چقدر است؟ + جدول مجرد‌ها هم می‌توانند یارانه خود را تفکیک کنند؟ علت کاهش و ماندگاری نرخ دلار در کانال ۵۹ هزار تومان چه بود؟ (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) وام ۱۸۵ میلیون تومانی بدون سود دریافت کنید + جزئیات محدودیت عجیب سایپا برای متقاضیان طرح پیش فروش خودرو (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) واعظ‌زاده مدیرعامل شرکت پدیده شد کاهش نرخ رشد پول در فروردین ماه ۱۴۰۳ گران‌فروشی در صدر تخلفات بانوان آرایشگر در مشهد | مهر و موم یک آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هر یک کیلو گوشت وارداتی چند؟ (۲۷ مهرماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۹۷۲۵
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶
هر یک کیلو گوشت وارداتی چند؟ (۲۷ مهرماه ۱۴۰۲)
رییس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: گوشت‌های وارداتی در بازار با قیمت دولتی و بیشتر در تهران و البرز عرضه می‌شوند. قیمت لاشه گوشت وارداتی در فروشگاه‌ها زنجیره‌ای یا تنظیم بازاری، گوسفندی ۳۱۵ هزار تومان و گوساله ۲۶۵ هزار تومان است.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور پوریان در خصوص آخرین وضعیت بازار دام زنده در کشور گفت: متاسفانه هزینه تولید دام زنده به علت بالا بودن هزینه‌های علوفه و نهاده‌ها افزایش داشته و همین امرسبب شده در بخش گوساله، به عنوان بخش گوشتی کشور، واردات برای پروار گوساله انجام شود؛ بنابراین قیمت تولید داخل بالاست که اسباب زحمت مصرف کنندگان شده است، به همین خاطر دولت تصمیم به واردات گوشت گرم در بخش گوسفند و گوساله گرفته، بخشی هم منجمد بوده که برای تامین بازار در نظر گرفته شده است.

پوریان افزود: در بخش گوسفند تولید کشور به علت افزایش قیمت‌ها انقباضی شده، ولی پس از انجام واردات، شرایط بازار کمی بهتر شد و ثبات قیمت اتفاق افتاد. در بخش پرواری گوساله، دولت واردات گوساله پروار را انجام داد که به دو بخش تقسیم می‌شود، یک بخش واردات از پاکستان بوده که در ماه آینده کشتار می‌شود و بخش دوم هم تولید قراردادی در دو بخش سبک و سنگین است. در بخش سنگین واردات گوساله و در بخش گوسفند، از طریق دام‌های موجودی عشایر و روستاییان به صورت قراردادی این امر عملیاتی می‌شود. وقتی در بخش عشایر نهاده مورد نیاز تامین می‌شود، در صورت نیاز به دام آن‌ها موظف به تامین گوشت دولت هستند. می‌توان گفت با این برنامه تمهیداتی در زمینه تولید هم اندیشیده شده که مناسب بازار کشور است، ولی مناسب‌تر اینکه ما به سمت تولید و پروار شدن دام‌ها برویم.

رییس شورای تامین کنندگان دام کشور در ادامه گفت: بخش پرواربندی ما بعد از آزادسازی قیمت، آسیب شدیدی دید که همین امر باعث کوچک شدن این بخش شده است. بخش پرواربندی حلقه اتصال بخش تولید و بازار است که بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها و تولید در این بخش صورت می‌گرفت. دولت از طریق واردات در بخش گوساله در حال ترمیم این بخش آسیب دیده است و در گوشت گوسفندی هم تولید قراردادی در دستور کار است که مجموع این موارد باعث ترمیم بخش تولید و پروار می‌شود.

وی افزود: گوشت‌های وارداتی در بازار با قیمت دولتی و بیشتر در تهران و البرز عرضه می‌شوند. قیمت لاشه گوشت وارداتی در فروشگاه‌ها زنجیره‌ای یا تنظیم بازاری، گوسفندی ۳۱۵ هزار تومان و گوساله ۲۶۵ هزار تومان است.

منصور پوریان در ارتباط با صادرات گفت: اخیرا که صادرات اصلا وجود ندارد. بسته بودن و ممنوعیت صادرات به علت نوسانات قیمت و شرایط حاکم بر بازار است. صادرات یک مسیر درست و واقعی جهت حمایت از تولید داخلی است، باید توجه داشت که پرواربند به عنوان یک سرمایه‌گذار در بخش دام عمل کرده که از دو طریق سود خود را تامین می‌کند، نخست بازار داخلی و بعد صادرات. رکود برنامه‌ها در سال‌های گذشته به این بخش آسیب زیادی وارد کرد که بعد از برنامه ثبات بازار، به احتمال زیاد دولت در صدد برنامه‌ریزی برای صادرات خواهد بود.

وی در خصوص میزان تقاضا در بازار گفت: متقاضی بازار به دنبال قیمت پایین هستند. قیمت دام تولید داخل به علت هزینه‌های تولید بالا بوده پس خریداران متمایل به خرید گوشت‌های وارداتی تنظیم بازار هستند. عمده خریداران گوشت‌های وارداتی واحد‌های بسته‌بندی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سازمان میادین هستند. تقاضای دام داخلی بیشتر در بازار استان‌ها است که آن‌ها هم بیشتر متقاضی خرید دام‌ها با قیمت متوسط و پایین مانند بز و میش هستند. نهایتا ما در انتهای پاییز با حجم بالایی از گوشت بره نر تولید داخل روبرو هستیم که به دلیل قیمت بالا با بی‌میلی بازار به سمت حجیم شدن پیش می‌روند و قیمت‌شان تنزل پیدا خواهد کرد.

رییس شورای تامین کنندگان دام کشور در رابطه با قاچاق دام به کشور‌های همسایه خصوصا کشور‌های حوزه خلیج فارس گفت: قاچاق عمل نیست، بلکه عکس‌العمل است. باوجود ممنوعیت صادرات و رکود بازار تولید گوشت داخلی، تولیدکنندگان ناچار به قاچاق می‌شوند. وقتی قیمت بره نر کشتاری ما روی ۲۰۰ هزار تومان است، با احتساب هزینه‌ها، از مزیت اقتصادی و تجاری خارج است. البته بره‌هایی که از این طریق وارد بازار خارجی می‌شوند، بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ دلار فروخته می‌شوند، و بره داخلی درجه یک در محدوده قیمت ۹ میلیون است، پس فاصله یا شکاف قیمتی با آن کشور‌ها ندارد و از صرفه اقتصادی و تجاری برخوردار نیست.

وی گفت: در واقع، قاچاق به علت فشاری است که روی تولیدکننده به ویژه بره نر کشتاری این بخش وارد می‌شود. همچنین، ترانزیت دام از آسیای مرکزی یا ارمنستان از طریق ایران به کشور‌های خلیج فارس ممنوع شده که این امر باعث افزایش قاچاق از کشور شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->